RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Є тільки одна уразливість: російський опозиціонер розкрив підступний план Кремля в Європі

Для Москви є тільки одна уразливість - санкції, проблему з якими Кремль змушений вирішувати у зв'язку з українським питанням.

Про це розповів в інтерв'ю "Апострофу" російський політичний діяч, кандидат юридичних наук Марк Фейгін.

За його словами, Росії необхідне хоч поетапно, але пом'якшення цих санкцій. У той же час американські санкції пом'якшити неможливо, тому що це знаходиться в зоні відповідальності не президента Трампа, а Конгресу.

"А в Європі ситуація дуже і дуже маніпулятивна. Вони схиляються до того, щоб пом'якшити санкції. Їм потрібен тільки формальний привід, їм треба змусити Україну і президента Зеленського, щоб він дав їм цей привід. Формальним приводом буде проведення виборів, визнання особливого статусу і - ну, ось же, дивіться, процес йде, потрібно цей процес простимулювати", - заявив Фейгін.

Він підкреслив, що так само відбувалося з поверненням делегації Росії в ПАРЄ. Вони домовилися про це заздалегідь, мовляв, ви нам віддаєте моряків на виконання рішення Гамбурзького морського трибуналу, а за це ви отримаєте місце в ПАРЄ назад.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Для російської політики важливо, щоб з людиною можна було випити горілку - Марк Фейгін.