RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Лідер російських націоналістів назвав РФ згубною державою

Путінська Росія є такою самою антиросійською державою, якою був Радянський Союз.

Таку думку висловив "Апострофу" лідер російського націоналістичного руху "Русские" Дмитро Дьомушкін.

За його словами, конфлікти в таких регіонах, як Придністров'я, Грузія, Крим, Донбас, створені не Росією, а Путіним.

"Я відокремлюю Росію від тих людей, які захопили сьогодні владу. Я вважаю, що і Радянський Союз — це окупація нашої країни. І Російська Федерація — це продовження антиросійської держави", — зазначив Дьомушкін.

"Якщо ви робите якийсь один крок, йдете на якусь авантюру, то потім прийняти рішення стає складно. Ви вже не можете зупинитися, втягнувшись, і ваш вибір крутиться навколо "погано" і "ще гірше". Вони вже зробили всі ті кроки у Кремлі, які ведуть до ескалації. Для Путіна сьогодні самогубством було б заявити, що він відіграє ситуацію назад, повертає Крим і виводить все з Донбасу. Цього не буде", — зазначає російський націоналіст.

"У цих людей навіть думок не буде визнавати свою неправоту. Перший крок було зроблено, і тепер він у прийнятті рішень може йти шляхом "гірше" або "ще гірше". Ось це і сталося після ескалації конфлікту з Україною, розпочався холодний конфлікт з Європою і Америкою, який боляче зачіпає кремлівські еліти", — вважає Дьомушкін.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Анексія Криму - це грандіозна помилка Путіна, яка закінчиться великою кров'ю.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Дмитро Дьомушкін заявляв, що президент РФ Володимир Путін згубив "російський мир", влаштувавши війну на Донбасі.