RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Лідер російських націоналістів повідомив, чи піде Путін війною на Київ

Лідер російських націоналістів Дмитро Дьомушкін висловився про те, чи можлива відправка президентом РФ Володимиром Путіним своїх військ у наступ на Київ.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу", коментуючи події на Донбасі.

На думку Дьомушкіна, як Кремль, так і президент України Петро Порошенко отримали від Заходу команду не форсувати події на Донбасі і не кидати туди сили.

"Просто тому що варіант бліцкригу і перемоги невигідний зараз глобальним гравцям у світі. Ось така млява економічна війна Заходу з Росією і уповільнений конфлікт в Україні всім зараз вигідні. Не вигідні вони Путіну, тому він активно торгується. Не хоче Кремль просто втекти звідти, але і продовження не бачить. З часом буде тільки гірше і гірше. Народ України вже отримав інформаційний потенціал і антиросійський негатив. Не буде вже такого, що 20 людей приїхали і розігнали когось. Зараз вже йде війна на знищення. Хоча Кремль такого робити не збирався. Вони не збираються вводити армію повністю і починати наступ на Київ. Все-таки вони не втратили ще зовсім адекватність. Здається, що вони на Крим наважилися, а тепер не знають, що робити з рештою. Але вони все ж не настільки відморожені, щоб починати третю світову війну і вступати у відкритий конфлікт з ким-небудь", - вважає лідер російських націоналістів.

Більше читайте у матеріалі "Апостроф": Анексія Криму - це величезна помилка Путіна, яка може закінчитися великою кров'ю.