RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Путіна з'явився несподіваний наступник

Голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко заявила, що її країна ментально готове до появи в майбутньому жінки на посаді президента РФ.

Її слова передає РІА Новини.

"Так, ментально, можна сказати, вже готове", — сказала Матвієнко.

За її словами, в Росії відбулися "тектонічні зрушення" в цьому питанні. "У нас стільки за останні 20 років з'явилося багато яскравих, цікавих жінок у бізнесі, банках, лідерів громадської думки, політиків, депутатів, що сьогодні до жінки в Росії ставляться не за ознакою статі, а по тому, наскільки вона професійна, розумна, утворена, здатна бути ефективною", — вважає голова Ради Федерацій.

Однак багато росіян в коментарях висловили свою категоричну незгоду з тим, щоб Росією керувала жінка.

"Я не готова :) Вкажіть хоч одну розумну жінку-політика, здатну нести вантаж російських державних проблем? Немає такої", "Вона глибоко помиляється!", Може бути до жінки президенту Росія і готова, але тільки от до Матвієнко, чиї мільярди відбуваються з бюджету країни, вона не готова...", - протестують користувачі в коментарях.

Також заяву Матвієнко висміяли на сайті російського видання Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", відомий російський журналіст Олег Кашин запропонував несподіваного кандидата на пост наступника президента РФ Володимира Путіна