RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Російському спорту поставили катастрофічний діагноз

Російський лікар Андрій Волна прокоментував новину про дискфилификацію російських легкоатлетів, пояснивши, в чому жах ситуації.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"За що дискваліфікована вся наша легкоатлетична федерація? Багато хто думає, що за допінг. Не зовсім так. Допінг - проблема спорту вищих досягнень повсюдно. Так в чому справа? А ось у чому:

1. За застосуванням допінгу нашими спортсменами чітко проглядається централізована програма (контрольована спецслужбами, тобто державою)

2. Жоден з легкоатлетів не покаявся. Більше того, наче зайці почали бігати від інспекторів", - написав Волна.

"Це всі помітили, узагальнили, і послали нас... У чому жах? Не тільки в тому, що підривається здоров'я нині діючих лідерів. Це погано, але, не найстрашніше це все ж. Тотальне розбещення діючих спортсменів - це раз, і це зрозуміло. А ось спортивне вбивство майбутніх спортивних поколінь - ось це важливіше. "Не жрешь( принциповий, так?) - нікуди не потрапиш!" Катастрофа. Не спортивна. Але моральна", - зазначив лікар.

Як повідомляв "Апостроф", Міжнародний олімпійський комітет підтримав рішення ради Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій по дискваліфікації Всеросійської федерації легкої атлетики, що означає для легкоатлетів РФ заборону на участь в Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро.