RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Грандіозна декларація нардепа викликала обурення у росіян

Декларація колишнього комбата "Айдара" народного депутата Сергія Мельничука, в якій вказано трильйон гривень готівкою, викликала обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Новину про декларацію Мельничука активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

"Органи нині прибутковий бізнес", "Одне з двох, або останню звивину на Донбасі відбили, або вроджений даун", "Рахувати забули навчити. Половину ВВП України приписав собі", "Путін приплатив", "Ось і довір укродауну, який ледве закінчив школу, китайський калькулятор. Дебілові потрібно в стовпчик складати, а він все множив", "І знову небратiв нагнули! Хохли, денех немає! Але ви тримайтеся! Майданщиця проговорилася: якщо б її "побратими" не крали, МВФ би брав кредити у України. Борги України за кредитами скоро перевищать ВВП країни", "Небесна сотня аплодує стоячи", "Він спочатку написав 6 нулів, а потім згадав про другий лимон і дописав ще 6. А взагалі нуль в Україні цифрою не вважають. Їх додають або зменшують за настроєм", — коментують путінці.

"Колишній командир українського батальйону "Айдар" Мельничук увірвався у двадцятку найбагатших людей світу! У минулому році, згідно з декларацією, його стан склав трильйон гривень (38,7 мільярдiв доларів), про що повідомляється на сайті українського Єдиного державного реєстру декларацій", — процитував відомий блогер Рустем Адагамов на своїй сторінці в Facebook публікацію російського видання Коммерсант.

"Я навіть не знаю, в якому місці тут починати сміятися", — прокоментував він її.

"Майже всі українські депутати підозріло багато задекларували в готівці, це не логічно тримати такий нал, але і перевірити ніяк неможливо, але під майбутнє злодійство згодиться. Товариш не дружить з математикою і показав трильйон — так, на всяк випадок, в принципі, він тепер легалізував ще не накрадене на кілька життів вперед собі і своїм подільникам", "Он воно як?! Захарченко нервово курить в сторонці значить?! На тлі українських військових ,не так багато і крадуть наші", "Так мільйони то хрін з ним. На цих людях кров і разожженная ненависть недалеких жителів України (є багато нормальних, хто не повелися) до Росії, яку зараз тільки вибивати треба, як пил з брудного килима", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі викликала обурення декларація нардепа Володимира Парасюка.