RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Політичні дегенерати: російський фінансист жорстко пройшовся по владі РФ

Заява прем'єр-міністра Росії Дмитро Медведєв про незалежність російської економіки від коливання цін на енергоносії підкреслює його некомпетентність.

Таку думку висловив російський фінансист і блогер Слава Рабинович в коментарі виданню "Апостроф".

"Люди, які є фінансовими, економічними, політичними дегенератами. Це ті люди, які нібито керують Росією, які незаконно захопили та узурпували владу. Заяви Медведєва нічим не відрізняються від мого уявлення про цих людей в цілому і про Медведєва, зокрема", - заявив Рабинович.

На думку Рабіновича, санкції країн Заходу, які було введено через анексію Криму і підтримку тероризму на окупованих територіях Донбасу, зробили російську економіку ще більш залежною від змін на ринку нафти і газу.

"Коли російська фінансова система повністю відрізана від міжнародної фінансової системи, коли вся країна стала токсичною для міжнародного і російського капіталу, коли накладені заборони на співробітництво з іноземними фірмами в областях високих технологій, освоєння важкодоступних покладів енергоресурсів і так далі, коли у всіх російських компаній астрономічно зросла вартість капіталу, коли корпоративний сукупний корпоративний борг російських компаній на момент анексії Криму становив 3 чверті трильйона доларів, то тоді всі заяви Медведєва такого роду є нічим іншим як заяви економічного, фінансового, юридичного та політичного дегенерата", - впевнений фінансист.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Литві звинуватили Росію у веденні гібридної війни проти країн Балтії.