RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії назвали дату, коли буде вирішуватись доля Путіна

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що найближчі дні, 12-15 червня, можуть стати важливими датами в історії сучасної Росії.

Таку думку він висловив у своїй колонці на "Апострофі".

"Бункер" (найближче оточення Путіна. – "Апостроф") не може дозволити Путіну потерпіти третє поспіль публічне приниження – прийти 15 червня на пряму лінію після оглушливого успіху демонстрацій по всій Росії", - говорить політолог.

У зв'язку з цим він вважає, що під час запланованих на 12 травня масових заходів варто очікувати провокацій. За словами Піонтковського, це можуть бути жорстокі сутички, загибель демонстрантів, звинувачення лідерів протестуючих в спробах організувати путч, майдан і захоплення влади. "А 15 червня Путін з'явиться на цю пряму лінію, як вождь "русского мира", що придушив змову зовнішніх і внутрішніх ворогів Росії. Ось такий, мені здається, план у путінського найближчого оточення", - вважає Піонтковський. При цьому зазначає, що у більшості з правлячої верхівки РФ дещо інші плани.

Не випадковою політолог також вважає дату виходу на екрани серіалу про Путіна.

"До речі, демонстрація замовного серіалу Стоуна про великого і простого як правда Путіна починається на американському каналі Showtimes саме 12 червня. Збіг? Не думаю", - заявив Піонтковський.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі": "Доля Путіна вирішується в ці дні, в Росії готують розгін "Майдану" - Андрій Піонтковський".