RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Журналіст вказав, хто з противників Путіна корисніше для України

Російський політик Олексій Навальний і та міжнародний терорист Ігор Гіркін, які вчора взяли участь у політичних дебатах, однаково зручні для України у досягненні її мети щодо звільнення окупованих РФ територій.

Таку думку висловив український журналіст, політолог і громадський активіст Максим Михайленко у своїй колонці на "Апострофі".

"З точки зору українських інтересів, Гіркін нам зручніше як конкретний, прямий ворог, якого треба зловити і покарати за його злочини. З ним все зрозуміло. Навальний ж для нас, враховуючи, що більше ніяких кандидатів немає, дуже гарна фігура, яка може очолити РФ. Принаймні, він виведе російські війська з окупованих районів Луганської та Донецької областей - це явно", - написав журналіст.

У той же час він підкреслив, що дебати з Гіркіним - велика помилка Навального.

"Аудиторія за Гіркиним - це теж помилка Навального: дуже маленька, маргінальна і взагалі не та, за яку варто було б воювати. Гіркин потролив Навального щодо Донбасу: мовляв, він його здасть", - зазначив Михайленко.

Він також вказав на помилку Гіркіна на дебатах.

"Він мало сумнівається в тому, що Навальний виграв би нормальні президентські вибори в Росії, якби вони були. Гіркін зробив багато помилок саме з точки зору риторичного мистецтва", - підсумував журналіст.

Детальніше про значення дебатів Олексія Навального і Ігоря Гіркина для Укрїани читайте у матеріалі "Навальний проти Стрєлкова: цікавий висновок для України", який опубліковано на "Апострофі".