RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Путіна хочуть заборонити популярну соцмережу і месенджер

Глава Мінкомзв'язку Росії Микола Нікіфоров заявив, що інтернет-сервіси і Telegram, які відмовляються виконувати вимоги законодавства РФ, не працюватимуть на території країни.

Про це повідомляє РІА Новини.

"У нас немає упередженого ставлення ні до російських, ні до зарубіжних інтернет-сервісів. Як написано в законі, так і буде, без варіантів. Сервіси, які не будуть в Росії дотримуватися російські закони, працювати в Росії не будуть", - сказав міністр, відповідаючи на питання, чи може бути заблокований Telegram через відмову співпрацювати з владою.

Глава Мінкомзв'язку додав, що це стосується і інших інтернет-сервісів.

"Не розумію ажіотажу ЗМІ навколо Telegram. Я б також турбувався на місці таких зарубіжних сервісів, як WhatsApp, Viber, Google, Facebook. Вони все підпадають під цей закон", - сказав міністр.

Відзначимо, 27 вересня засновник Telegram Павло Дуров повідомив, що ФСБ склала на компанію протокол про порушення "закону Ярової", який може привести до судових процесів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Мінекономіки Росії пропонує заборонити чиновникам та іншим військовим вести робочу переписку через мобільні додатки іноземних розробників.