RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Валуєв і Кобзон - вершина людської думки: відомий радіоведучий цікаво висловився про ставлення росіян до влади

Відомий український теле- і радіоведучий Дмитро Чекалкін вважає, що російські політики не знають що таке самоіронія, а саме населення сусідньої країни вважає їх "вершиною людської думки".

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Відповідаючи на питання про те, чи спеціально президент РФ Путін іноді намагається виглядати смішним, фотографуючись на рибалці або з собаками, наш гість відповів, що російський лідер просто не розуміє цього.

"Я не думаю, що це навмисно робиться. Ці ситуації курйозними тільки ми вважаємо. Він же, навпаки, пишається тим, що зловив щуку, наприклад. Він же не розігрував людей, коли діставав грецькі амфори з дна Азовського моря. Не погоджуся, що він навмисно себе виставляє в смішному вигляді, - зазначив Чекалкін.

У той же час, і населення Росії дійсно вважає всі дії своїх лідерів правильними і важливими, додав телеведучий.

"Коли я працював в Росії і проводив там якісь ювілеї, корпоративи, весілля, мене завжди вражало, наскільки вони схильні до цього чинопочитання, наскільки у них це ідолопоклонство працює. Я пам'ятаю, хотів колись розіграти одного гостя важливого, депутата Держдуми. мені кажуть: "Та ти що! Як це, розіграти?!" Я говорю: "Ну так я українських депутатів розігрую десятками - і нічого"." Так це у вас. У вас вони там - дебіли, а у нас же вони ого-го! "Мене це так вразило. Вони вважають своїх валуєвих і кобзонів вершиною людської думки. У них дійсно так думають", - розповів Чекалкін.

Також наш гість вважає, що російські ЗМІ спеціально використовують якісь абсурдні історії, наприклад, боротьбу депутата Держдуми Наталі Поклонский проти фільму "Матильда", для створення свого власного порядку денного.

Читайте докладніше про пропаганду, смішних політиків і повернення Донбасу в інтерв'ю Дмитра Чекалкіна "Апострофу" "Путін і ще двоє - найсмішніші в світі, а в Україні на першому місці Савченко".