RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Зрадника України призначили в Росії командиром військового корабля: опубліковано фото

Командиром нового фрегата військово-морського флоту Росії "Адмірал Макаров" став капітан другого рангу Григорій Бреєв, який зрадив Україну навесні 2014 року.

Про це повідомляє "Думська".

Григорій Бреєв брав участь в церемонії підняття прапора на фрегаті, яка відбулася 27декабря на суднобудівному заводі "Янтар" в Калінінграді. Фрегат "Макаров" включили до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ з базуванням у Севастополі (окупований Крим).

Бреєв народився 31 січня 1979 року в селищі Кирнасівка Вінницької області. З 1996 року проходив службу в збройних силах, закінчив Академію ВМС імені Нахімова. Григорій Бреєв командував корветами "Луцьк" і "Тернопіль". Перед тим, як перейти на бік Росії, він обіймав посаду заступника командира Севастопольської військово-морської бази. У березні 2014 року Бреєв змінив присяги. Проти нього відкрили кримінальну виробництво за ознаками ст. 408 КК України (дезертирство).

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно стало відомо, що громадянство РФ отримав екс-заступник командира роти "Беркута" Дмитро Садівник, який причетний до злочинів під час Майдану.