RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії викрили чергового фейкового "американського експерта", на якого посилаються кремлівські ЗМІ

У програмі російського телеканалу НТВ "Підсумки дня" присвятили один з сюжетів "бурхливої реакції на Заході" після послання Федеральним зборам президента РФ Володимира Путіна. Одним з експертів на даній програмі був якийсь громадянин США Деніел Патрік Уелш, якого представили як політичного аналітика.

Про це пише російське видання The Insider.

"Ця істерія пов'язана з тим, що США щиро вважали, що у військовій сфері випереджають Росію. Для тих, хто стоїть біля керма Америки, було немислимо, що Росія і Китай можуть наздогнати нас і стати реальною загрозою. Це вже було раніше, коли Штати хотіли зруйнувати СРСР і витрачали, витрачали, витрачали на це гроші. Але тепер зовсім інша справа — трильйони доларів, які американці вливають в оборонку, пустили за вітром. Це просто повний провал", - сказав Уелш.

Видання зазначає, що Деніел Патрік Уелш живе у передмісті Бостона, де разом з дружиною містить приватну школу. На власному сайті, де американець іменує себе "письменник, співак, перекладач, активіст — „співаючий поет“" Велш продає диск зі своїми піснями, книгу з критикою зовнішньої політики США, яка написана не ним, а також листівками і милом.

Звертається увагу, що іноді він публікує власні статті у маловідомих інтернет-виданнях, таких як Truth Out, Consortium News, Third World Traveler. Здебільшого він критикує політику США, яку характеризує як мілітарну і експансіоністську.

Також Деніел Патрік Уелш підтримує сепаратистів на сході України, а її офіційні влади нашої держави називає "хунтою, контрольованого Вашингтоном".

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно росіянин розповів, як працював на "фабриці тролів" у Санкт-Петербурзі.