RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Путін задумався про наступників: на Заході назвали кілька імен

За інформацією західних аналітиків, в Росії почали замислюватися про майбутнє країни без Володимира Путіна і про його можливих наступників.

Про це пише фахівець з СНД і старший аналітик американської приватної розвідувально-аналітичної компанії Stratfor Лорен Гудріч.

За її словами, система культу особи, яку Путін побудував навколо себе, починає ставати проблемою не тільки для Росії, але і для самого Путіна, змушуючи його задуматися про майбутніх наступників.

Гудріч пише, що Путін вже вибрав ряд чиновників 30-40 років, і проводить їм випробування, проводячи через ключові державні посади - від губернаторів до міністрів.

"Найбільш помітними з них є 35-річний міністр економічного розвитку Максим Орєшкін, 46-річний глава адміністрації президента Антон Вайн і 40-річний голова правління "Россельхозбанка" Дмитро Патрушев, син секретаря Ради безпеки Миколи Патрушева", - перераховує кандидатури експерт.

У той же час, Гудріч зазначає, що ймовірність вибору одного наступника невелика, проте можливо, що Путін спробує перетворити свою персоналізовану систему в більш колективну, на зразок Політбюро часів пізнього Радянського Союзу.

Детальніше про можливе майбутнє РФ читайте в матеріалі: У Росії заговорили про життя без Путіна, навіть сам він думає про це.