RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Путіну в Україні напророкували крах і розповіли, як це станеться

Економіці Росії прогнозують крах під час наступного терміну президента Володимира Путіна.

Про це "Апострофу" розповів експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай.

За його словами, Путін не зміг зупинити незворотній процес розпаду на території Росії, що триває ще з радянських часів, і протягом наступної каденції економіка Росії почне падати.

"Власне, це й стане вироком російському імперіалізму. Немає жодної формули та можливості залишати економіку, пов’язану зі світовим економічним простором, і при цьому одночасно будувати імперію. Це неможливо. Тим більше, це неможливо на уламках Радянського Союзу, де процеси почали грати в протилежну сторону", - говорить Солонтай.

Коли жителі Росії, навіть ті з них хто вважав, що їх добробут зріс при нинішньому президенті, почнуть відвертатися від нього, відбудеться економічна смерть Путіна. А раптова фізична смерть, на думку експерта, може статися якщо Путін вирішить після цього ще раз продовжити каденцію.

"І от після цієї раптової фізичної смерті за якоїсь наступної енної каденції, можливо, жоден наступник не зможе зробити те, що зробив Путін, – згребти все разом докупи й тримати в одних руках. Можливий, в тому числі, й розпад Російської Федерації. Можливі дуже неймовірні сценарії порівняно з тим, що ми маємо зараз, але це буде нескоро", - робить висновок Солонтай.

Детальніше про можливий крах Володимира Путіна і необхідні дії для України читайте в матеріалі "Апострофа": Вже зрозуміло, з чого почнеться крах Путіна: що потрібно робити Україні.