RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

РосЗМІ розкрили нові дані щодо чисельності угруповання військ Путіна в Сирії

У Сирії на виборах президента РФ проголосували 3839 росіян, заявляє ЦВК Росії. Даний показник на 732 людини менше, ніж на виборах до Держдуми РФ в 2016 році, коли в голосуванні взяв участь 4571 росіян.

Про це повідомляє російське інформагентство РБК.

Експерт Російської ради з міжнародних справ Антон Мардасов вважає, що дані показники пов'язані з скороченням угруповання військ РФ в Сирії, наказ про віддав Володимир Путін в грудні минулого року. Офіційно Росія проводить військову кампанію в Сирії з вересня 2015 року.

Згідно з даними ЦВК РФ, 84,4% росіян в Сирії проголосували за Володимира Путіна, 3,6% — за Володимира Жириновського, 2,5% — за Павла Грудініна, і 1,2%, — за Ксенію Собчак.

Сьогодні, 19 березня, заступник міністра оборони РФ Микола Панков заявив, що всі російські солдати в Сирії взяли участь у голосуванні на виборах президента.

"За підсумками підрахунку 2954 виборчих бюлетенів, усі 100% голосів були віддані за президента Росії Володимира Путіна", - підкреслив Микола Панков.

Детальніше про президентські вибори в РФ читайте в матеріалі "Апостроф": Після виборів Путіна залишилося два великі питання, Кремлю буде непросто - приватна розвідка США