RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не інтелектуал: екс-депутат Держдуми цікаво висловився про Путіна

Колишній депутат Державної думи РФ Ілля Пономарьов розповів про характер і нинішній психологічний стан президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє видання "Гордон".

Політик упевнений, що поведінка Путіна вказує на його самотність, яка стає все більш глибокою.

"Людина такого складу по-справжньому близьких людей не має. Є порівняно близькі, з якими він може розслабитися, коли вони поруч. Але ця людина нескінченно самотня. Чим далі, тим більше він стає самотнім. Розлучення, наприклад, стало наслідком саме цього. Закріплення факту самотності, яке стає самодостатнім. Хмарою, яка на нього тисне. Думаю, це дуже некомфортний стан", - упевнений Пономарьов.

При цьому Путін не є інтелектуалом і не мав можливості розвинути в собі цю якість, адже ніколи не займався творчою роботою.

"Він взагалі не інтелектуал. Він тактик. При цьому весь його управлінський досвід – це досвід виключно державної бюрократичної діяльності. Навіть його служба в КДБ – це не те, що ми по-справжньому маємо на увазі під службою в КДБ", - вважає Пономарьов.

Як повідомляв "Апостроф", в Інтернеті опублікували карикатуру, присвячену недавньому виступу скандальної Олени Мизуліної, яка назвала трагічну пожежу в кемеровському ТЦ "Зимова вишня" "ножем у спину" президенту РФ Володимиру Путіну.