RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Путіна залишився єдиний аргумент проти Заходу: в Росії розповіли про сумні перспективи для Кремля

Єдиним інструментом президента РФ Володимира Путіна проти країн Заходу є ядерна зброя, однак, застосування її є рівносильним самогубству.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

"У Сирії з'ясувалося, що Ізраїль навіть без усякої американської допомоги значно сильніший за російське військове угруповання, - зауважив політолог. - Крім того, Трамп вийшов із ядерної угоди з Іраном. Вочевидь прийнято спільне ізраїльсько-американське рішення викинути Іран із Сирії. Так, росіян не чіпатимуть, а іранців викинуть. Але після цього все російське угруповання і війська Асада опиняться в дуже вразливому становищі. Тому там у Росії перспектив немає".

На думку Піонтковського, ситуація в Україні схожа, - Кремль не може допустити ескалації конфлікту, оскільки українська армія вже здатна самостійно протистояти агресії, і країни Заходу нададуть в разі нападу додаткову підтримку, - заарештують всі активи "верхівки" РФ, відключать SWIFT і може навіть підуть на арешт державних активів.

"Тобто в Москви немає ніяких інструментів проти цивілізованого світу, крім брязкання ядерною зброєю, що Путін і робив під час свого звернення до парламенту, коли був продемонстрований мультик зі страшними ракетами, що летять через Південний полюс", - зазначив він.

"Але що таке брязкання ракетами? Це загроза самогубства. У разі застосування ядерної зброї будуть знищені і Росія, і все її керівництво. Будемо все ж виходити з того, що там сидять не зовсім божевільні", - резюмував політолог.

Більше про зграю "чорних лебедів", яка наздогнала Путіна, читайте в матеріалі "Апострофа": Путіну прийшов час відповісти, він потрапив у подвійну пастку - Андрій Піонтковський.