RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Проїдьтеся від Києва до Одеси: в Україні влучно відповіли прихильникам "русского мира"

В РФ величезні гроші обертаються в невеликих осередках, в той час як більшість російського населення в провінції живе не в найкращих умовах.

Про це "Апострофу" розповів відомий ведучий і шоумен Дмитро Чекалкін.

"Свого часу я подорожував Росією зі своїми гумористичними програмами й на власні очі бачив, у якому жалюгідному стані знаходиться регіон, де народилися мої батько та дідусь. У той самий час ми співпрацювали з іспанською радіостанцією в містечку, де цілі райони вілл належать російським чиновникам. А тим часом помирає російська провінція й усі кошти обертаються в межах Садового кільця, Барвихи, Ризького шосе й трішки в Петербурзі, Єкатеринбурзі й Казані. Є невеличкі осередки, де крутяться величезні гроші, але більшість російського населення живе в гірших умовах, ніж ми тут", - відзначає він.

Крім того, за словами шоумена, ситуація в Україні виглядає краще, ніж в російській провінції.

"Тому мене завжди дивували заклики приєднатися до "русского мира": проїдьте спочатку від Петербурга до Москви, де з часів Радищева нічого особливо не змінилося, а потім – від Києва до Одеси чи Дніпра. Це абсолютні різні пейзажі!", - стверджує Чекалкін.

Детальніше про проблеми Росії, а також про пропаганду і інформаційну війну читайте в інтерв'ю Дмитра Чекалкіна "Апострофу": Росія не окупувала б Крим і Донбас, якби не один фактор.