RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відомий політик розповів про перетворення Путіна у блазня для росіян

У російського президента Володимира Путіна не залишилося більше способів утримувати свій рейтинг крім як постати в ролі блазня, показуючи ролики з ракетами, що летять в бік США.

Про це "Апострофу" розповів російський опозиційний політик Костянтин Боровий.

"Путін і його оточення теж схильні до впливу цієї пропаганди: вони вважають, що найпримітивніша брехня дає необхідний результат і справляє враження. У нормальному суспільстві, де є фахівці, експерти, всі ці хибні попередження та погрози сприймаються просто зі сміхом", - говорить він.

За словами Борового, раніше Путін намагався вразити росіян і затвердити свою функцію військовими авантюрами. Однак зараз настав час, коли коштів на такі методи немає, до того ж мова вже йде не про посилення санкцій, а про введення ембарго.

"Все, як з Іраном. Тому єдине, чим залишається хизуватися, - мультиками, в яких ракети падають на Сполучені Штати. Такі ось хвастощі. Раніше функції блазня при владі виконував Володимир Жириновський, але тепер певною мірою Путін переймає цю технологію і стає блазнем, який веселить всю публіку", - пояснює Боровий.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - В Путіна залишилася тільки одна "зброя": доводиться смішити людей.