RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Наші традиції: Лукашенко розповів, як бив свого сина

Президент Білорусі Олександр Лукашенко розкритикував законопроект про протидію домашньому насильству, заявивши, що "хороший ремінь іноді корисний для дитини".

Про це Лукашенко сказав в спілкуванні з журналістами, повідомляє "Голос Америки".

"Всі ці дурниці взяті насамперед із Заходу. Ви можете не хвилюватися, і народ хай не хвилюється - ми будемо виходити виключно з власних інтересів, наших білоруських, слов'янських традицій, і нашого життєвого досвіду", - сказав Лукашенко.

"Десь хтось бовкнув - про протидію насильству в сім'ї. Це зараз модні формулювання на Заході. У них скоро сімей не буде: мужик на мужику одружується або заміж виходить. Дітей немає кому народжувати. А ми у них переймаємо якісь норми поведінки в сім'ї", - додав білоруський президент.

Лукашенко зізнався, що не є прихильником того, щоб карати дітей. Але іноді, за його словами, цього не уникнути.

"Треба виходити з тієї ситуації, яка у нас складається. Хороший ремінь іноді теж корисний для дитини. Не для всіх, звичайно", - пояснив білоруський президент, додавши, що його старший син Віктор "часто від нього отримував".

"Середній, Діма, вже бачив, як Віті діставалося, і рівненько стояв поруч. Молодшого, йому п'ятнадцятий рік, я взагалі ніколи не наказував: він цього не заслуговував", - поділився Лукашенко досвідом своєї родини.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про необхідність посилити контроль на кордоні з Україною, тому що звідти нібито "йде багато біди".