RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо ім'я жінки, через яку до сих пір страждає Путін

Стало відомо, ким була жінка, яка влаштувала ганебний інцидент для президента Росії Володимира Путіна, про який він розповів під час прямої лінії в четвер, 20 червня.

Про це повідомляють РІА Новини.

Як уточнює видання, інцидент стався в Сиктивкарі ще в 2010 році. Тоді Путін відвідував промислові підприємства Комі.

Саме тоді жінка, Олена Щербина, чекала Путіна на площі, щоб передати йому інформацію про земельне питання для багатодітних сімей.

Як каже чоловік жінки, Володимир Щербина, його дружина познайомилася з іншою жінкою Валентиною, яка теж збиралася передати Путіну записку про долю свого сина, якого на її думку незаконно засудили.

Жінки домовилися тоді написати однакові записки, в розрахунку на те, що якщо прорватися до президента вдасться тільки одній з них, він отримає інформацію відразу про два їхні питання.

"Ось ця Валентина вирвалася з рук охорони і побігла до нього, спотикаючись, падаючи. Її намагалися затримати, Володимир Володимирович сказав, щоб її відпустили", - розповів Щербина.

Валентина дійсно встала на коліна перед Путіним і у неї навіть з'явився піт на лобі. Президент взяв записку, яку вона передала.

Як повідомляв "Апостроф", напередодні прес-конференції Путіна в мережі з'явилися влучні карикатури, що висміюють спілкування російського президента з громадянами РФ.