RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Відомий сербський бойовик ДНР видав перл про війну на Донбасі: опубліковано фото

У вівторок, 17 грудня, в Москві (Російська Федерація) відбувся творчий вечір сербського снайпера Деяна Берича на прізвисько "Декі", що воював на боці бойовиків, який презентував, як сказано в афіші, фільм про "війну на Домбасі".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на видання "Донпрес", яке опублікувало фото афіші з помилкою в слові "Донбас".

За інформацією видання, помилка в афіші викликала іронію у колишніх членів незаконних збройних формувань, які стверджують, що Деян Берич не брав участі в реальних бойових діях.

"До мене тільки дійшло! Даремно ми Декі у брехні викриваємо :) Суворі хлопці де воювали? Правильно, на Донбасі. А Декі де? Отож-бо що на Домбасі! Може він взагалі на Домбаї був?!" - пишуть коментатори в соціальних мережах.

Ще один колишній член незаконних збройних формувань Михайло Полинков, який вів пряму трансляцію з місця події, повідомив, що на зустрічі мали бути присутніми "військові", проте їх не було нібито через те, що Берич "боїться потрапити в халепу перед людьми, які тримали реальну бойову зброю ".

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 18 грудня, на Донбасі бойовики зі стрілецької зброї вбили мирного жителя.