RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Відомий фінансист поставив Росії смертельний діагноз

Відомий російський блогер і фінансист Слава Рабинович заявив, що в Росії демонтовані не тільки найважливіші інститути демократії, а й сама держава.

Про це він сказав в інтерв'ю "апостроф".

"Немає демократії - це було б півбіди. У Росії демонтована сама держава. Як насправді має бути влаштована держава за назвою "Російська Федерація"? По-перше, вона має бути федерацією, але федерація і федералізм у РФ знищені, демонтовані Путіним і його ОЗУ. По-друге, за Конституцією в РФ повинні бути три незалежні одна від одної гілки влади. Вони не тільки не незалежні, їх просто не існує - вони демонтовані Путіним і його ОЗУ. У Росії немає судової гілки влади - це не суд, не судова система. Немає законодавчої влади - це не парламент. Немає виконавчої влади - це не уряд. Немає глави держави - це не президент. Немає неофіційної "четвертої" гілки влади - незалежних ЗМІ. Гілок влади в Росії не існує, вони все демонтовані й знищені", - сказав Рабинович .

Він також зазначив, що в РФ демонтовані і знищені два найважливіших інститути демократії - інститут вільних, демократичних, чесних і справедливих виборів та інститут мирної змінюваності влади.

"Отже, підсумок: конституційних гілок влади немає, незалежних ЗМІ немає, головних інститутів демократії - виборів і змінюваності влади - теж немає. Держави немає. Держава демонтована і знищена саме Путіним і його ОЗУ. А значить, знищено й всі механізми прогнозування. І у нас немає цих механізмів прогнозування не тому, що ми їх не знаємо, а тому, що їх знищили ці бандити, які незаконно захопили і протиправно утримують владу - бандити путінської ОЗУ. Це вони винні в демонтажі держави і відсутності механізмів будь-якого прогнозування.

Єдине, що видніється на горизонті - це деградація, яка експоненціально прискорюється, того, що залишилося від Росії - у всьому. На жаль, відбувається і прискорюється така деградація також найголовнішого - людського капіталу.

Це, рано чи пізно, через якісь несподівані події або більш плавно, призведе до катастрофи, за горизонтом якої нічого не видно. Ми не знаємо, що насправді буде після катастрофи. Але можемо припустити, з великою ймовірністю, що Росія розвалиться, в черговий раз у своїй історії. Із кратним, дуже кратним зниженням рівня життя більшості народонаселення, яке спить сьогодні", - сказав блогер.

Детальніше читайте в інтерв'ю: Путін проллє моря крові молодих росіян, перш ніж відмовиться від влади - Слава Рабинович .