RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Модельєр розповів, як постачав повій в баню до Лукашенка

На початку 2000-х років президенту Білорусі Олександру Лукашенку, який 23 вересня провів таємну "інаугурацію", спеціально підбирали повій, з якими він зустрічався в бані. Деяким жінкам це дало можливість зробити кар'єру в медіа.

Про це розповів білоруський модельєр і мистецтвознавець Олександр Варламов, відповідне відео опубліковано в YouTube-каналі "Гроші".

За словами Варламова, він особисто відправляв жінок в баню до Лукашенка. З проханням "підкласти" Лукашенку жінку до нього звернувся ректор Білоруського державного університету Олександр Козулін. Спочатку Варламов відмовив, однак після погроз модельєр погодився і знайшов трьох жінок з числа колишніх моделей.

Дизайнер пригадав, що тоді жінок відвезли в президентську баню, де в той час знаходилися Лукашенко, його охоронники, Козулін і депутат Володимир Конопльов, який пізніше очолив Палату представників.

Через деякий час модельєра знову попросили підшукати жінок для розваг Лукашенка. Серед нових дівчат була Анна Ейсмонт, яка згодом стала телеведучою спортивних новин на державному телеканалі. Сестра жінки Наталія стала прес-секретарем Лукашенка, а брат Іван - керівником новинного агентства БТ.

Як повідомляв "Апостроф", після таємної церемонії інавгурації Олександра Лукашенка на посаду президента Білорусі, яка відбулася в Мінську в середу, 23 вересня, представники влади кількох європейських держав відмовилися визнавати його легітимність.