RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Все могло бути набагато гірше: з'явилися фото результатів обшуку в квартирі казанського стрілка

У середу, 12 травня, під час обшуку у казанського стрілка Ільназа Галявієва були знайдені займисті речовини, цвяхи, релігійні книги та настоянка мухоморів.

Про це повідомляють Telegram-канали MDK і LIFE SHOT.

"Вибухівку, яку встановив в роздягальні, він начинив цвяхами. А у своїй квартирі, яку підпалив перед відходом, залишив безліч займистих речовин", - пише MDK.

Відзначається, що в духовці була виявлена селітра, яка могла вибухнути при гасінні пожежі. Також автори повідомлення припустили, що увійти в стан бойового психозу він міг за допомогою відвару мухомора, знайденої на кухні у Галявієва.

LIFE SHOT повідомляє, що настоянка мухомора надає п'янку та стимулюючу дію. Можливі галюцинації, напади тахікардії, депресивні, панічні або агресивні стани. При сильному передозуванні ймовірно помутніння свідомості аж до клінічної смерті. Прийшовши до нормального стану, людина не може згадати, що з нею відбувалося.

Нагадаємо, у середу, 12 травня, жителі Казані попрощалися із загиблими під час теракту вчителькою Ельвірою Ігнатьєвою і чотирнадцятирічними Ільзією Нагімулліною та Аміром Шайхутдиновим. Теракт спричинив загибель дев'ятьох осіб, більша частина з яких - учні восьмого класу.