RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Вдарили нижче пояса: ресурс для дорослих заборонив виводити гроші "моделям" із Росії

Наслідки широкомасштабного вторгнення в Україну Росія розгрібає у різних сферах життя. У пікантній сфері розваг, за PornHub, який заборонив доступ користувачам до сайту з Росії, відбувся сервіс OnlyFans. Він заблокував доступ російським та білоруським користувачам до грошей.

Про це пишуть самі користувачі в соцмережах.

Так, при спробі вивести кошти на карти, що належать території Росії та Білорусі, обліковий запис автоматично деактивується, а саме - потрапляє в блок.

OnlyFans популярний в індустрії розваг для дорослих, ще ним користуються тренери, фітнес-інструктори, музиканти. У цьому розважальному сервісі автори контенту можуть заробляти гроші на користувачах, які підписуються на них. Але після початку санкцій виводити гроші російським користувачам тепер неможливо. Через електронні гаманці також зняти гроші росіянам та білорусам, які користувалися цим сервісом, буде важко і невигідно, оскільки йде конвертація з іноземної валюти на рублі, який зараз у дуже невигідному для росіян становищі.

Нагадаємо, Європейський союз оприлюднив узгоджений усіма 27 його країнами-членами список фізичних та юридичних осіб, проти яких запроваджуються санкції у зв'язку з агресією Росії проти України. Серед інших у санкційний список потрапили провідні пропагандисти Росії – керівник телеканалу RT Маргарита Симоньян та телеведучий Володимир Соловйов.