RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Знову російська провокація? У багатьох містах Білорусі гримлять вибухи

У середу, 16 березня, пізно ввечері мешканці багатьох міст Білорусі почули гучні вибухи. Це відбувалося у Барановичах, Столині, Ляховичах, Пінську та інших регіонах.

Про це повідомляє Telegram-канал "Білорусь за МКАДом".

Так, із Барановичів повідомляють про два вибухи в районі Південного та задимлення в районі авіазаводу чи аеродрому.

"У Столині відчули ударну хвилю, так що народ вийшов на вулицю або повилазили у вікна. І літак пішов у бік Лунінця-Баранович" , - повідомляють очевидці.

"У Ганцевичах чути було... 2 рази... У 23 з хвостиком... З проміжком у пару хвилин... І в Лунінці чути було...", - пишуть користувачі пабліка.

"У Ляховичах теж мені повідомляє друг, був відчутний вибух. Дослівно: "Щойно у нас у Ляховичах бахнуло, можливо, літак пройшов бар'єр. Відразу сигналізації спрацювали у машинах. Жах. Вікна здригнулися", - розповідають свідки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Путін та Лукашенко влаштували провокацію: російські літаки бомбили Білорусь. Вони зайшли з території Республіки у повітряний простір України, розвернулися і завдали ракетно-бомбового удару по прикордонних селах Білорусі.

Також повідомлялося, що Росія прагне втягнути Білорусь у війну в Україні, тому готова на будь-які провокації проти союзника.