RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

"Хвалене ППО" не допомогло: відео польоту БПЛА над аеродромом у Мачулищах

Білоруські партизани протягом двох тижнів за допомогою дронів цивільного призначення, придбаних у магазині, вели авіарозвідку на військовому аеродромі "Мачулищі", де стояв літак ПКС РФ ДРЛО А-50У.

Про це повідомляє об'єднання силовиків Білорусі BYPOL.

Під час однієї з успішних операцій з розвідки дрон не тільки залітав на територію зазначеного аеродрому, що охороняється, пролітав поблизу російського військового літака ДРЛО А-50У, але навіть сідав на його радіолокаційну станцію -"тарілку".

Читайте також: Чим ударили по аеродрому Мачулищі: партизани розкрили секрет

На каналі зазначають, що самопроголошений президент Олександр Лукашенко хвалився, що має найкращу ППО та засоби проти дронів, тому всі військові об'єкти нібито перебувають у цілковитій безпеці.

"Ну і як себе проявили хвалені засоби антидронової боротьби на розробку та виробництво яких витрачені десятки мільйонів рублів бюджетних коштів? Відповідь очевидна - ніяк. А чи доповідалася інформація про ці інциденти самопризначеному правителю? Звичайно ж ні", - упевнені в BYPOL.

Нагадаємо, раніше в мережі опублікували супутникове фото аеродрому "Мачулищі" в Білорусі, де було атаковано та пошкоджено літак ДРЛО А-50 ПКС РФ.