RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

А як же карантин? Путін після переговорів з Лукашенком вийшов обійматися з росіянами, відео

Президента РФ Володимира Путіна висміяли за постановочну фотосесію, яку він влаштував після переговорів з Олександром Лукашенком.

Кадри із заходу опублікували російські Telegram-канали.

Так, після завершення переговорів з Олександром Лукашенком президент РФ Володимир Путін вийшов до "натовпу", який відразу ж попросив його взяти участь у спільних знімках.

Читайте також: Путін-прифронтовий: а чи був хлопчик?

На уточнююче питання, чому Володимир Путін порушує карантин, фотографуючись з натовпом, глава Кремля відповів, що "люди важливіші за карантин". Варто зазначити, що співробітники ФСО брали у гостей їхні смартфони та особисто робили знімки з президентом.

Соцмережі не сприйняли такої ініціативи Путіна і висміяли його за постановочну фотосесію. Деякі коментатори припустили, що глава Кремля спеціально "вийшов до народу", оскільки незабаром у Росії відбудуться президентські вибори.

"У карантині сиділи вони два тижні?", "У пупок цілував?", "Після походу вагнера дідусь почав з "народом зустрічатися" активно", "Скільки в карантині сиділи? Або пиня не справжній?", "Ну за попку він і справді дивно тримає дівчинку", "Співробітники ФСО у Кронштадтського мосту отримали позачергове звання", "То не підпускає до себе нікого ближче ніж на 20 метрів, то фоткається з рандомними людьми в натовпі. Може у нього реально двійник є?", "У масовку крім ФСО включили і дітей співробітників", - написали користувачі в коментарях під відео.

Раніше ми розповідали, що російські пропагандисти заявили про поїздку Путіна до Маріуполя.

Вас може зацікавити:

Потягнуло на місце злочину: у Зеленського відповіли на "вояж" Путіна до Маріуполя

Скільки у нього двійників? У мережі вказали на відмінності у зовнішності Путіна за останній місяць

Повернення серійного вбивці на місце злочину: американські ЗМІ потужно відреагували на візит Путіна до Маріуполя