ЦАХАЛ показав докази геноциду ізраїльтян: людей розстрілювали терористи і "мирні жителі Гази", відео 18+

Армія оборони Ізраїлю оприлюднила відео свідчень геноциду ізраїльтян руками як бойовиків ХАМАС, так і "пересічних" мешканців Гази.

Ролик, який триває майже 11 хвилин, як пише "Апостроф", скомпільований на основі натільних камер терористів ХАМАС і камер спостереження.

Читайте: "Ваша сестра в пеклі": з'явилося моторошне відео із ізраїльською родиною, взятою ХАМАС у заручники

Можна побачити, як на другій хвилині відео саме "мирні" мешканці Гази, які вторглися до Ізраїлю разом із ХАМАС, розстрілюють ізраїльтян.

Обережно! Відео містить елементи 18+ та не рекомендуються людям з нестійкою психікою

0:05–3:08: Кадри з автомобільних відеореєстраторів та камер відеоспостереження показують, як ХАМАС проникає до ізраїльських громад, розстрілює мирних жителів у їхніх машинах і коли вони тікають, а також грабують їхні тіла та транспортні засоби. О 2:58 ми бачимо, як терорист ХАМАС кидає гранату у бомбосховище; ізраїльтянин вибігає, і терорист стріляє в нього, коли він тікає.

3:12-8:10: Кадри, зняті з камер терористів, коли вони вторглися до південних міст Беєрі, Кфар-Аза, Кіссуфім та Реєм і вдиралися до будинку за будинком. О 6:35 показано, як терорист стріляє у колеса припаркованої машини швидкої допомоги. О 8:04 показано, як терористи стоять посеред сирени тривоги через свої власні ракети, якими вони запускали південний Ізраїль одночасно з вторгненням і різаниною.

8:13-10:49: Наслідки різанини у південних містах Ізраїлю. Показано будинки, включаючи дитячі спальні, залиті кров'ю; нескінченні руїни; люди згоряли живцем у своїх машинах; і застрелений понівечений собака.

Усього за 1 день відео зі звірствами мешканців Гази набрало 6 млн переглядів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що роблять бойовики ХАМАС із мирними жителями Ізраїлю.

  • Читайте також:

Ізраїлю доведеться знищити "метро ХАМАСу", яке в рази більше за Газу: як ЦАХАЛ готується до наземної операції

Бойовики ХАМАСу використовували зброю з КНДР: в Ізраїлі оприлюднили докази

Ракету по лікарні в Газі запустив "Ісламський джихад": армія Ізраїлю опублікувала запис розмови