Традиційно з фаршу готують котлети, проте можна помудрувати над значно оригінальнішою стравою - курячими бомбочками з начинкою. Вони мають хрустку скоринку та ніжну, соковиту серединку, від якої ви точно будете у захваті.

На каналі кулінарної блогерки Наталії Цукан в YouTube можна детальніше дізнатися, як готувати цю страву.

Соковиті бомбочкиФото: Скріншот

Блогерка запропонувала варіант м'ясної страви з грибами, хоча тут є де розгулятися фантазії. Ніжну начинку загортають у фарш, після чого бомбочки панірують та запікають.

Читайте також: Соковиті котлети з фаршу: як їх правильно солити, щоб підкреслити смак.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Страва буде ще смачнішою, якщо замість печериць узяти білі або інші ароматні лісові гриби.

Інгредієнти:

  • вісімсот грам фаршу;
  • одна цибулина;
  • чотириста грамів грибів;
  • сто п'ятдесят грам сиру;
  • зубчик часнику;
  • сто п'ятдесят грам вершків або сметани;
  • ложка масла;
  • ложка олії;
  • упаковка панірувальних сухарів;
  • сіль, перець, сушені трави.

Фото: Скріншот

Приготування

Цибулину треба нарізати півкільцями, а печериці - пластинками, часник мілко подрібнити.

На сковороді змішати олію та вершкове масло. Обсмажити протягом кількох хвилин цибулю, додавши гриби, часник та спеції за смаком.

Наступний крок - влити вершки та тушкувати ще протягом п'яти хвилин, вимкнути вогонь. Окремо натерти на дрібній терці сир. Аби бомбочки були соковитими, готувати їх варто зі стегна. У фарш можна додати спеції за смаком, зокрема перець, сіль та трави.

Спочатку на плівці треба сформувати тонкий м'ясний пласт невеликого розміру та посипати його сиром. В центр помістити грибну начинку та сформувати бомбочки з фаршу.

Раніше ми писали, як приготувати смачну страву з грибів-парасольок. Рецептом поділився Володимир Ярославський.

Цікаві новини для вас: