Лайм

Не зрозумів, чому "мої люди": "клон" Олега Винника прокоментував нову пісню співака

Дискомен висловився про артиста, який заявив про повернення на українську сцену

Виконавець DISCOMAN, якого в мережі називають "клоном" Олега Винника, прокоментував першу пісню співака-втікача після початку повномасштабного вторгнення.

В інтерв'ю Weekend Show на М1 артист заявив, що новий сингл Винника "Мої люди" недоречний на третій рік великої війни.

Читайте також: "З якого дива ми твої люди? Отямся": Олег Винник з'явився у TikTok та розлютив людей.

Фото: instagram.com/discoman_music

"Якщо б ця пісня вийшла в у 2022 році, коли почалася війна, вона була би в тему і на своєму місці. Зараз я не дуже зрозумів, чому "мої люди", чому "мені так серце болить". Воно повинно боліти з самого початку було, а не через два з половиною роки, коли насправді така ситуація відбувається", - вважає DISCOMAN.

На запитання, чи вважає він, що Олег Винник вже неактуальний співак для сьогодення, DISCOMAN із посмішкою сказав: "Є я, навіщо він, я ж кращий".

Нагадаємо, співака DISCOMAN почали називати "клоном" Винника після того, як на Instagram-сторінці виконавця "Вовчиці" з'явилося відео з Дискоменом з підписом Show Must Go On Show (Шоу має продовжуватися). На кадрах виконавець стоїть спиною та співає про гендер. Образ співака і манера виконання нагадали користувачам Винника у період його популярності в Україні.

Проте сам артист не вважає, що його творчість схожа на музику Олега Винника, а образ скопійований з колись популярного артиста. "Я не розумію, чому нас порівнюють: музика дуже різна, ніяк не перетинається. У мене світле волосся, але не тільки він у шоу-бізнесі таке має", - говорив він.

DISCOMAN не розкриває особистість і приховує своє обличчя за величезними окулярами. У мережі припускають, що за його образом може ховатися Геннадій Вітер.

Фото: instagram.com/discoman_music

Раніше Олег Винник висміяв пропозицію про дует з молодим виконавцем Андрієм Кравченком, якого називають "двійником" співака.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також