Лайм

Міжнародний день тхеквондо і іменини Михайла: яке свято 4 вересня

Які свята відзначають 4 вересня

4 вересня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Михайла та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Міжнародний день тхеквондо

4 вересня по всьому світу відзначається день дуже популярного виду єдиноборств - тхеквондо. Це мистецтво являє собою систему духовного тренування і техніку самооборони без зброї.

Також особлива увага приділяється здоров'ю, кваліфікованим виконанням ударів, блоків і стрибків. Основна особливість тхеквондо - тут все виконується голими руками і ногами, незалежно від кількості суперників.

Найвідомішими прихильниками цього виду спорту є Ніа Санчес (володарка титулу "Міс Невада"), Барак Обама, екс-президент Сполучених штатів, футболіст Златан Ібрагімович, нападник італійського "Мілана" і збірної Швеції, співак Микола Басков, легенда кіно Чак Норріс, зірка серіалу "Баффі" Сара Мішель Геллар, актриса і модель Шерон Стоун, співачка Кайлі Міноуг.

І це лише невеликий список знаменитостей, яким припало до душі це ефектне бойове мистецтво.

Народилися в цей день

Олександр III, король Шотландії, Олександр Васильович Вишневський, російський військовий хірург, академік, творець знаменитої лікувальної мазі, Антонен Арто, французький драматург, поет, прозаїк, сценарист, театральний режисер і критик, Річард Райт, американський письменник, Григорій Суркіс, український бізнесмен, політик і футбольний функціонер, один з віце-президентів УЄФА, Бейонсе, американська R&B-виконавиця, танцівниця, музичний продюсер, актриса і модний дизайнер.

Іменини

Олександр, Василь, Фелікс, Опанас, Іван, Михайло, Олексій, Мойсей, Аріадна.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків