Лайм

Як приготувати вдома смачну сирну запіканку: простий рецепт на кожен день

Як зробити оригінальну і смачну страву своїми руками

Сирна запіканка - відмінне несолодке частування до чаю або кави. Щоб її приготувати, вам знадобляться найпростіші продукти, а весь процес займе зовсім небагато часу. У цьому матеріалі ми поділимося з вами покроковим рецептом, з яким точно впорається будь-який бажаючий.

Для приготування запіканки вам знадобляться наступні інгредієнти: сир будь-якої жирності (600 г), яйця (4 шт), твердий сир (150 г), манна крупа (2 ст. л.), рослинне масло (2 ст. л.), зелень (за бажанням).

Крок 1: Для початку потрібно натерти на тертці твердий сир.

Крок 2: Потім в окремій ємності змішати яйця і сир, трохи посолити і добре перемішати, щоб маса була максимально однорідною.

Крок 3: Форму для випічки змастити олією і присипати всередині манною крупою, щоб запіканка не пригоріла.

Крок 4: Додати в тісто тертий сир, ретельно перемішати і після цього викласти готове тісто у форму. Також можна додати дрібно нарізану зелень.

Крок 5: Випікати сирну запіканку в духовці при температурі 180 градусів 40 хвилин. Коли зверху з'явиться гарна скоринка, можна перевірити готовність зубочисткою.

Крок 6: Готовій запіканці потрібно обов'язково дати гарненько охолонути, щоб вона зберегла форму. Після повного охолодження частування можна подавати до столу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво