Лайм

Готуємо вдома апетитні брізолі з м'ясним фаршем: покроковий рецепт і поради

Як приготувати оригінальну закуску своїми руками

Брізолі - це такі своєрідні котлетки, обсмажені в яйці. Часто їх роблять широкими і плоскими, щоб загорнути всередину якусь начинку. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати смачні і ситні брізолі з м'ясним фаршем.

Для приготування страви вам знадобляться наступні інгредієнти: фарш (700-800 г), сир (160 г), помідори (2 шт.), яйця (6-7 шт.), олія рослинна (для смаження), зелень, сіль, перець , майонез (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно перекласти фарш в об'ємну миску, додати яйце, посолити і поперчити за смаком і ретельно перемішати.

Крок 2: Тепер слід розділити фарш на порційні шматочки розміром з невеликі котлети. Трохи притиснути їх, щоб сформувати майбутні брізолі.

Крок 3: Яйця, які лишилися, гарно збити віночком або міксером.

Крок 4: Обмакнути кожен бризоль в яєчній суміші з одного боку і обсмажити на сковороді (яйцем вниз) до появи золотистої скоринки.

Крок 5: Натерти сир і посипати ним готові гарячі брізолі. Також блюдо можна прикрасити дрібно нарізаною зеленню або будь-яким соусом на ваш смак. Також, якщо хочете, можна згорнути з бризолів рулетики і покласти всередину овочі, м'який сир або будь-яку іншу начинку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких