Лайм

Хлопець вирішив прославитися і облизав унітаз для Corona Challenge - тепер з його діагнозом йому не до хайпу

Переміг у цьому челленджі хлопець або програв, поки так і не ясно

Користувач сервісу TikTok вирішив прославитися і взяв участь у новому Coronavirus Сhallenge - його учасники заперечують існування вірусу Covid-19 і демонструють це облизуванням унітазів на камеру. Очевидно, щось пішло не за планом, так як тепер блогер хворий на "неіснуючий" коронавірус, і йому вже не до хайпу в мережі.

Онлайн-челендж стартував у соцмережах і на TikTok 14 березня. Засновниками стали популярні блогери Кемерон Хонг та Ава Луїза, які зробили флешмоб популярним у лічені години. Його учасники облизують унітази в громадських місцях з метою довести, що епідемія коронавіруса - нібито черговий великий фейк.

Минулого тижня до руху вирішив приєднатися і користувач з ніком Larz з Каліфорнії (США). 20 березня блогер опублікував свій ролик у Твіттер і на TikTok, підписавши його "Поширюйте інформацію про коронавірус". У підсумку так і не ясно, переміг в цьому челленджі хлопець чи програв, але коронавірус таки існує. Тепер не тільки в світі, але й в його тілі.

Імовірність, що блогер підхопив Covid-19 саме з унітазу, доволі мала, так як про свій діагноз з лікарняного ліжка він повідомив вже два дні по тому (як відомо, інкубаційний період коронавіруса становить 14 днів). Але фоловери хлопця впевнені, що це карма, з якою краще не жартувати.

Розповівши про діагноз з-під крапельниці, блогер закрив свій аккаунт. Очевидно, через критики, адже мало хто висловив йому співчуття. Скріншот встигли зробити журналісти британського Daily Mail.

Фото: dailymail.co.uk

"Це природний відбір, народ. Нема чому тут співчувати", "За що боровся...", "Так челлендж успішний чи навпаки? Як це працює?" - почали дискутувати в Твіттер.

Незабаром після звісток про захворювання, блогер став зіркою британського ранкового шоу "Доброго ранку" з Пірсом Морганом. Розповівши історію хлопця, ведучий назвав його "мерзотником", якого покарала карма.

  • Раніше позитивним на Covid-19 виявився тест 71-річного принца Чарльза, старшого з синів королеви Єлизавети II. Спадкоємець престолу ізольований у маєтку в Шотландії.
  • Хворий коронавірус Ідріс Ельба відповів на звинувачення в тому, що зіркам платять за брехню про інфекцію. Раніше актор говорив про те, що хвороба протікає у нього без симптомів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Можуть пошкодувати про відвертість: які знаки Зодіаку забагато говорять про особисте

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які діляться особистими таємницями з усіма підряд - Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії, Овни

Чому редиска стає гіркою і як покращити її смак під час вирощування

Через які поширені причини редиска стає гіркою, а також як впоратися із цією проблемою під час вирощування коренеплоду

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка