Лайм

Готуємо на сніданок ніжні млинці на кефірі: простий рецепт і смачні добавки

Як зробити ідеальні млинці

Млинці люблять практично всі, як дорослі, так і діти. Але не всі знають, як швидко і правильно їх готувати. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом ідеальних млинчиків на кефірі, щоб ваш сніданок завжди був найсмачнішим.

Отже, вам знадобляться такі продукти: борошно (2 склянки) яйця (3 шт.), кефір (0.5 л), цукор (1.5 ст. л.), сіль (щіпка), сода (0.5 ч. л.), рослинна олія (2 ст. л.).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно змішати яйця з цукром і збити виделкою, віночком або міксером до розчинення цукру.

Крок 2: Потім додати сіль, рослинну олію та кефір і гарненько перемішати.

Крок 3: Змішати соду з борошном і акуратно всипати до решти інгредієнтів. Робити це потрібно поступово, щоб у млинцях не було грудок.

Крок 4: Розігріти сковороду і виливати на неї тісто за допомогою ополоника. Тісто слід виливати на середину сковороди, після чого брати сковороду за ручку і трохи обертати, щоб маса розподілилася по всій поверхні.

Крок 5: Коли поверхня тіста перестане бути блискучою і на ній з'являться бульбашки, млинець потрібно перевернути на іншу сторону і готувати ще приблизно 1-2 хвилини.

Крок 6: Готові млинці можна подавати до столу зі сметаною, зі згущеним молоком, з медом, варенням, джемом, сиром і зеленню і будь-якими іншими добавками на ваш смак.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми

Рецепт для справжніх поціновувачів шоколаду: як приготувати шоколадну паску на Великдень

Як у домашніх умовах приготувати вологу паску з двома видами тіста та шоколадною скоринкою, щоб здивувати своїх близьких на Великдень  

Чистий четвер 2024: що не можна робити в цей день, традиції і обряди

Що можна, а що не можна робити у Чистий четвер 2 травня - традиції, обряди та заборони церковного свята Страсного тижня перед Великоднем