Локшина по-тайськи останнім часом стала дуже популярною. Вся справа в тому, що ця ситна східна страва готується легко, швидко, а її варіації найрізноманітніші - до її складу можуть входити як морепродукти, так і м'ясо або овочі.
Ми пропонуємо перевірений рецепт приготування рисової локшини з куркою від учасниці другого сезону проекту "Топ-модель по-українськи" Юлії Дихан.
Які інгредієнти необхідні для приготування локшини:
- рисова локшина - 100 г;
- куряче філе - 1 шт;
- морква - 1 шт;
- цибуля - 1 шт;
- болгарський перець - 1 шт;
- соєвий соус;
- мелений перець;
- спеції для курки.
Спосіб приготування:
Крок 1: Наріжте куряче філе кубиками і 30 хвилин маринуйте його в соєвому соусі з меленим перцем та спеціями для курки.
Крок 2: Коли філе замаринується, посмажте його на сильному вогні з обох сторін близько 10 хвилин. Потім дайте курці охолонути.
Крок 3: Перець та цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву натріть на великій тертці.
Крок 4: Цибулю посмажте на середньому вогні до золотистого кольору, потім додайте до нього моркву та смажте ще дві хвилини.
Крок 5: Додайте на сковороду перець, посмажте ще дві хвилини, потім додайте до овочів курку. Готуйте ще три хвилини та додайте соєвий соус.
Крок 6: Рисову локшину замочіть у воді на 3-5 хвилин, потім варіть її в киплячій воді без солі на середньому вогні 2-3 хвилини.
Крок 7: Готову локшину промийте холодною водою, додайте її на сковороду до курки та овочів, смажте на сильному вогні 2-3 хвилини.
При подачі можете посипати страву кунжутом, додати скибочку лимона та перо зеленої цибулі. Юлія Дихан та Новий канал бажають вам смачного!
- Раніше ми розповіли, як приготувати смачні казахські біляші з м'ясом.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями та овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.