Лайм

Готуємо вдома ароматний пиріг манник: рецепт і поради

Як приготувати ніжне частування до чаю

Манник - дуже смачний і ніжний пиріг з приголомшливим ароматом, який чимось нагадує запіканку. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати пиріг манник своїми руками.

Отже, вам знадобляться такі продукти: манна крупа (200 г), борошно (80 г), кефір (250 мл), цукор (200 г), яйце (1 шт.), вершкове масло (100 г), сіль (0.5 ч . л.), сода (0.5 ч. л.), ванілін (щіпка), цукрова пудра (для прикраси).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно гарненько розтерти яйце з цукром. Робити це можна за допомогою міксера або віночка.

Крок 2: Потім слід додати масло і знову все ретельно розтерти.

Крок 3: Тепер потрібно додати соду, попередньо змішавши її з кефіром.

Крок 4: Всипати сіль, ванілін і борошно. Борошно потрібно додавати поступово, постійно перемішуючи тісто, щоб в ньому не було грудочок.

Крок 5: Тепер потрібно точно так само акуратно і поступово додати манну крупу.

Крок 6: Змастити форму для випічки маслом і вилити в неї тісто. Розподілити його за допомогою ложки або лопатки. Дати тісту трохи настоятися 15 хвилин.

Крок 7: Випікати пиріг в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8: Дістати пиріг з форми і дати йому повністю охолонути. Потім посипати цукровою пудрою і подавати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво