Лайм

Готуємо вдома ароматний пиріг манник: рецепт і поради

Як приготувати ніжне частування до чаю

Манник - дуже смачний і ніжний пиріг з приголомшливим ароматом, який чимось нагадує запіканку. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати пиріг манник своїми руками.

Отже, вам знадобляться такі продукти: манна крупа (200 г), борошно (80 г), кефір (250 мл), цукор (200 г), яйце (1 шт.), вершкове масло (100 г), сіль (0.5 ч . л.), сода (0.5 ч. л.), ванілін (щіпка), цукрова пудра (для прикраси).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно гарненько розтерти яйце з цукром. Робити це можна за допомогою міксера або віночка.

Крок 2: Потім слід додати масло і знову все ретельно розтерти.

Крок 3: Тепер потрібно додати соду, попередньо змішавши її з кефіром.

Крок 4: Всипати сіль, ванілін і борошно. Борошно потрібно додавати поступово, постійно перемішуючи тісто, щоб в ньому не було грудочок.

Крок 5: Тепер потрібно точно так само акуратно і поступово додати манну крупу.

Крок 6: Змастити форму для випічки маслом і вилити в неї тісто. Розподілити його за допомогою ложки або лопатки. Дати тісту трохи настоятися 15 хвилин.

Крок 7: Випікати пиріг в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8: Дістати пиріг з форми і дати йому повністю охолонути. Потім посипати цукровою пудрою і подавати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні