Лайм

Запікаємо вдома соковиту курку Капрезе за годину: рецепт і поради Тетяни Литвинової

Відома телеведуча ділиться секретом приготування незвичної страви

Кожна господиня намагається урізноманітнити меню своєї родини смачними та корисними стравами. Якщо ви не знаєте, що приготувати на вечерю, а грецький салат ви вже спробували зробити з усіма можливими інгредієнтами, зверніть увагу на рецепт курки Капрезе від відомої телеведучої Тетяни Литвинової.

Інгредієнти для приготування страви: куряча грудинка на кістці (1 шт.), сир моцарелла (120 г), помідори (1 шт.), базилік.

Маринад: олія оливкова (2 ст. л.), сіль (1 ч. л.), перець чорний (0,5 ч. л.).

Фото: YouTube / Тетяна Литвинова

Приготування

Крок 1: Візьміть свіже філе курки на кістці та зробіть по 6-7 надрізів ножем вглиб під кутом для начинки з правого і лівого боку. Після чого залиште філе в маринаді мінімум на 30 хвилин.

Крок 2: Наріжте тонкими скибочками помідор і моцарелу, складіть разом з базиліком таким чином: скибочка помідора, листочок базиліка і скибочка моцарели.

Крок 3: Засуньте їх в розрізи на курці, які ви попередньо зробили до цього.

Фото: YouTube / Тетяна Литвинова

Крок 4: Покладіть на деко з пергаментним папером і поставте в духовку на 30-35 хвилин при при температурі 200°.

Крок 5: Дайте страві трохи охолонути, і можна подавати до столу.

Смачного!

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні