Як відомо, основа правильного харчування – різноманітний раціон, більшу частину в якому мають становити фрукти та овочі. Тому навесні потрібно вживати якнайбільше натуральних продуктів. І якщо ви вже балували свою сім'ю салатом з редисом та сиром, цього разу приготуйте грузинський курячий салат. theLime ділиться простим рецептом.
Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), болгарський перець (1 шт.), огірок (1 шт.), цибуля (1 шт.), майонез, петрушка, кріп, кінза, сіль, перець.
Приготування:
Куряче філе промиваємо під проточною водою, очищаємо від плівок та хрящів. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо. Відварюємо філе до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім чекаємо, поки воно охолоне, і рвемо його руками на волокна.
Цибулю очищаємо і ріжемо дрібним кубиком.
Болгарський перець споліскуємо у воді, вирізаємо насіннєву коробку. Нарізаємо його тонкою соломкою.
Огірок тремо на терці, трохи віджимаємо його руками, щоб позбавитися зайвого соку.
Зелень (петрушку, кріп, кінзу) промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо її ножем.
Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо сіль, перець та майонез. Ретельно перемішуємо та подаємо грузинський курячий салат до столу.
- Раніше ми розповіли, як приготувати салат Мімоза у вигляді рулету.
- Читайте також на theLime, як зробити ситний і смачний салат з курячою печінкою.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.