Лайм

Як приготувати на вечерю грузинський курячий салат: простий рецепт

Зробити його зовсім нескладно

Як відомо, основа правильного харчування – різноманітний раціон, більшу частину в якому мають становити фрукти та овочі. Тому навесні потрібно вживати якнайбільше натуральних продуктів. І якщо ви вже балували свою сім'ю салатом з редисом та сиром, цього разу приготуйте грузинський курячий салат. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), болгарський перець (1 шт.), огірок (1 шт.), цибуля (1 шт.), майонез, петрушка, кріп, кінза, сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, очищаємо від плівок та хрящів. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо. Відварюємо філе до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім чекаємо, поки воно охолоне, і рвемо його руками на волокна.

Цибулю очищаємо і ріжемо дрібним кубиком.

Болгарський перець споліскуємо у воді, вирізаємо насіннєву коробку. Нарізаємо його тонкою соломкою.

Огірок тремо на терці, трохи віджимаємо його руками, щоб позбавитися зайвого соку.

Зелень (петрушку, кріп, кінзу) промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо її ножем.

Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо сіль, перець та майонез. Ретельно перемішуємо та подаємо грузинський курячий салат до столу.

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни