Лайм

Як приготувати на вечерю грузинський курячий салат: простий рецепт

Зробити його зовсім нескладно

Як відомо, основа правильного харчування – різноманітний раціон, більшу частину в якому мають становити фрукти та овочі. Тому навесні потрібно вживати якнайбільше натуральних продуктів. І якщо ви вже балували свою сім'ю салатом з редисом та сиром, цього разу приготуйте грузинський курячий салат. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), болгарський перець (1 шт.), огірок (1 шт.), цибуля (1 шт.), майонез, петрушка, кріп, кінза, сіль, перець.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо під проточною водою, очищаємо від плівок та хрящів. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою, солимо. Відварюємо філе до готовності – приблизно 20-25 хвилин. Потім чекаємо, поки воно охолоне, і рвемо його руками на волокна.

Цибулю очищаємо і ріжемо дрібним кубиком.

Болгарський перець споліскуємо у воді, вирізаємо насіннєву коробку. Нарізаємо його тонкою соломкою.

Огірок тремо на терці, трохи віджимаємо його руками, щоб позбавитися зайвого соку.

Зелень (петрушку, кріп, кінзу) промиваємо під проточною водою, викладаємо на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо її ножем.

Викладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо сіль, перець та майонез. Ретельно перемішуємо та подаємо грузинський курячий салат до столу.

Фото: instagram.com/smakoluk.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним