Традиційно для приготування домашньої ковбаси та сосисок використовують очищені свинячі кишки, які формують продукт. При цьому існують і простіші альтернативи, які полюбилися кулінарам. theLime знайшов рецепт приготування смачних ковбасок із курячого філе, оболонкою для яких служить звичайна харчова плівка. В Instagram їм поділилася кулінарна блогерка з Дніпра Поліна Хан.

Інгредієнти: 700 г курячого філе, 1 цибулина, 2 яйця, 50 г вершкового масла, 2 ст.л. рисового борошна, 180 мл молока, спеції на смак (сіль, перець, сушений часник, паприка).

Фото: https://www.instagram.com/zestful_kitchen/

Приготування:

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до золотистого кольору на олії.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

За допомогою блендера або м'ясорубки робимо фарш із курячого філе. Змішуємо з цибулею, яйцями, молоком та вершковим маслом. Збиваємо, щоб суміш була однорідною.

Змішуємо фарш із борошном та спеціями, перемішуємо.

Викладаємо фарш на харчову плівку, згортаємо та формуємо сосиски. Хвостики скручуємо, щоб фарш не випадав.

Фото: https://www.instagram.com/zestful_kitchen/

Сосиски з курки кладемо в морозилку на ніч, і вже вранці вони будуть готові до приготування. Знімаємо плівку і варимо у киплячій воді протягом 15 хвилин. Також такі ковбаски можна підсмажити на сковороді до золотистої скоринки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.