Лайм

Орбан в Києві розпочав реальні переговори: астролог Влад Росс назвав дату вступу України в ЄС

Україна точно буде в НАТО і в Євросоюзі

Несподіваний візит прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана до Києва є свідченням того, що на шляху України до ЄС і НАТО прибираються всі перешкоди, Україна почне вибудовувати партнерські відносини з країнами ЄС і членами НАТО, щоб в майбутньому стати їх повноправним членом.

Про це розповів відомий астролог Влад Росс у новому відео на своєму Youtube-каналі.

Читайте також: Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки.

"Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вперше за 12 років побував у Києві. Зараз Угорщина – з 1 липня – на півроку отримала керівництво Євросоюзом. Орбан приїхав до Києва, щоб просувати ситуації щодо Закарпаття ну і, звичайно ж, виставляти свої умови для того, щоб Україна надалі увійшла до Євросоюзу. Як і я говорив ще 12 років тому, переговори про вступ України до ЄС розпочнуться саме 2024 року і Україна точно буде у Євросоюзі", - переконаний Росс.

Він розкрив також і приховану мету візиту скандального політика до Києва - він має власні мотиви.

"Орбан має дуже важливу політичну мету: як Близнюки, а він народився 31 травня, він завжди пластичний і вміє якимось чином, як змій, звиватися. Тому він з одного боку в Євросоюзі, а з іншого боку, він повністю відпрацьовує наратив Кремля. Наш президент Володимир Зеленський має Асцендент у Близнюках, хоча він Водолій, ну а Близнюки з Близнюками чи Близнюки з Водолієм завжди порозуміються. Між ними гармонійний тригон, який я взагалі вважаю найкращим для ділових та партнерських взаємин, тому рано чи пізно негативна риторика Угорщини перетвориться на позитивну.

Я можу сказати більше: Орбан приїхав ще й для того, щоб увійти до групи італійської прем'єрки Мелоні, де йому так і сказали: не домовишся із Зеленським, не ввійдеш до нашої групи.

Читайте також: Прогноз вже почав збуватися: астролог, що передбачив війну в Україні, назвав дату її завершення.

Ну і найголовніше: якщо Орбан приїжджає до Києва, це означає лише одне - Орбан "перевзувся" і Угорщина надалі робитиме все, щоб Україна мала добрі взаємини з країнами Європи. Тому я прогнозую, що в результаті дипломатичні взаємини між Угорщиною та Україною покращаться, чорну смугу розбрату між нашими країнами закінчено, далі буде щастя та успіх", - прогнозує Росс.

За словами астролога, візит Орбана відкриє шлях до Києва і іншим, не менш одіозним політикам.

"Ба більше, я думаю наступний, хто може несподівано приїхати до Києва, то сербський президент Александр Вучич, який на словах підтримує Москву, а насправді посилає Україні зброю.

Все це йде до того, що зі шляху України до Євросоюзу забираються всі "колючки" – ці візити можуть наблизити Україну до ЄС та НАТО. Угорщина точно не блокуватиме нам вхід до НАТО, а реально питання про входження України до НАТО постане після 2028 року", - прогнозує астролог.

Читайте також: Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.

Також Влад Росс назвав точну дату вступу України до Євросоюзу.

"Загалом Україна лише зміцнюватиме відносини з усіма старими і новими країнами, які можуть входити до Євросоюзу. Ну і надалі на нас чекає розмиття кордону, а після 2030 року кордонів між Україною, Угорщиною, Польщею та Румунією не буде. Таким чином я прогнозую наше членство до Євросоюзу 2030 року. Тобто, це буде повноцінне членство – 1 січня 2030 року Україна вступить до Євросоюзу офіційно, і, до речі, ми можемо стати членами ЄС одночасно з Молдовою", - резюмував Росс.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Новини партнерів

Читайте також

Коли викопувати часник і що зробити, щоб він довше зберігався

Коли викопувати часник, що робити з ним після збирання врожаю, коли і як обрізати стебла – поради городникам

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла