RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Перші заморозки і потепління: синоптики розповіли про погоду на тиждень

Прогноз погоди на 24 - 29 вересня

Прогноз погоди на 24 - 29 вересня Фото: pixabay.com

Останній тиждень вересня в Україні обіцяє бути відносно теплим. Удень, за прогнозами синоптиків, середня температура буде близько 12-15 градусів вище нуля. Але вночі вже будуть заморозки. Про примхи погоди на 24-29 вересня дізнавався "Апостроф".

За даними Укргідрометцентру у вівторок, 24 вересня, вночі у північних, східних і частини західних областей будуть заморозки. У східних областях стовпчики термометрів вночі покажуть від -1 до +1 градусу. На півночі, а також у Житомирській і Рівненській областях буде до 2 градусів морозу. На решті території збережеться плюсова температура: +4-7 буде на заході і в центрі і до 10 градусів тепла очікується вночі на півдні та в Криму.

Удень найхолодніше буде в тих же північних і східних областях (+11-14). У центральних і північно-західних областях стовпчики термометрів покажуть +14-16. На півдні і у південно-західних областях буде +19-23.

Дощів 24 вересня не очікується.

У середу, 25 вересня, синоптики обіцяють дощову погоду у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях. На решті території буде місцями, але без опадів.

Вночі збережуться заморозки на сході (-1+ 1), у північних і північно-західних областях буде +3-6, а в центральних і південно-західних областях очікується +7-9. На півдні буде найтепліша ніч - від 8 до 11 градусів з позначкою "плюс".

Удень на заході, в центрі, а також у Київській області буде +14-16, а в південних областях повітря прогріється до 19 градусів. Найхолодніше буде в північних і східних областях (+10-14).

Читайте: Перші морози, сніг і несподіване тепло: якої погоди очікувати в жовтні-листопаді

У четвер, 26 вересня, дощовий фронт накриє три чверті країни. Сухо буде тільки на сході та півдні (крім Одеської області), а також в Дніпровській, Полтавській областях та в Криму.

Вночі +7-10 градусів буде в усіх регіонах крім сходу, де синоптики прогнозують +3-5. Удень практично у всій країні очікується 14-16 градусів тепла. І тільки на півдні стовпчики термометрів покажуть +17-19.

Прогноз погоди на 24 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 25 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 26 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 27 вересня
1 / 1
Прогноз погоди на 28 вересня
1 / 1

На 1-2 градуси по всій країні (крім півдня) впаде температура у п'ятницю, 27 вересня. Вночі очікується 7-10 градусів вище нуля.

Вночі дощ пройде по всій країні, крім сходу. А ось вдень суха погода буде у північно-західних, північних і східних областях. На решті території дощитиме.

У вихідні, 28-29 вересня, синоптики обіцяють сонячну погоду. І тільки в Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях пройдуть невеликі дощі. Температурна картина особливо не зміниться.

Читайте також

У Путіна провал з 9 травня, росіяни шукають нову сакральну дату - нацгвардієць Андрій Отченаш

Нацгвардієць Андрій Отченаш розповів, що відбувається біля Часового Яру та які втрати росіян

Великодня хода: яка погода буде у святкові вихідні

У Великодні вихідні погода в Україні буде помірною - сильна спека спаде, і в багатьох областях пройдуть дощі, місцями грози

Автівки підскочать в ціні? Депутати придумали покращення для українців

Торгівля вживаними автомобілями в Україні через автосалони допоможе спростити процедури, але машини швидше за все подорожчають