RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Сніг ще буде: синоптики здивували зимовим прогнозом на найближчі дні

Тепла погода зміниться мокрим снігом і морозом

Тепла погода зміниться мокрим снігом і морозом Фото: Getty Images

Найближчі кілька днів погода дивуватиме українців. За прогнозами синоптиків, в країну йде значне потепління, але характер його буде короткочасним. Одразу після хвилі тепла в Україну повернеться "мінус" і навіть сніг. Якою буде погода в найближчі дні, дізнавався "Апостроф".

Уже в п'ятницю, 27 березня, в Україну повернулося тепло. Практично по всій країні удень повітря прогрілося до 15-17 градусів.

Однак ніч буде холодною - від 0 до 2 градусів з позначкою "плюс".

У суботу, 28 березня, погода залишиться практично незмінною: день буде хмарним але сухим, а температура повітря в усіх регіонах України, як денна, так і нічна, підніметься. Удень буде до 15-17 градусів, а уночі - близько +3+5.

У неділю, 29 березня, також без особливих сюрпризів. Тільки на північному заході країни пройдуть короткочасні дощі, на решті ж території буде хмарно, але сухо.

Температура повітря вдень на півдні та в центрі підніметься до 14-17 градусів тепла, а вночі опуститься до 2-5 градусів з позначкою "плюс".

На сході, заході і півночі України вдень стовпчики термометрів покажуть від 12 до 15 градусів тепла, а після заходу сонця буде від +2 до +4 на сході і півночі і від 0 до +2 градусів тепла на заході країни.

Прогноз погоди на 28 березня
1 / 1
Прогноз погоди на 29 березня
1 / 1
Прогноз погоди на 30 березня
1 / 1
Прогноз погоди на 31 березня
1 / 1
Прогноз погоди на 1 квітня
1 / 1

А ось у понеділок, 30 березня, погода зміниться суттєво.

На півночі і заході України очікуються опади. Але не просто опади, а мокрий сніг з дощем. Крім того, на Західній Україні в цей день буде найпрохолодніше: від 1 градуса тепла до 1 градуса морозу, як удень, так і вночі. Трохи тепліше буде на півночі: від +2 до +4 градусів удень і така ж температура повітря збережеться у нічний час доби.

Від 5 до 7 тепла вдень і близько 3-5 градусів вище нуля вночі очікується в центрі. А ось на півдні і сході будуть триматися весняні температури: +12+14 у денний час доби і близько 3-5 градусів тепла після заходу сонця.

Але вже в останній день березня холодний фронт накриє усю країну. Від +2 до +5 градусів вдень стовпчики термометрів покажуть у всіх регіонах. Вночі на півдні і сході будет від 3 до 5 градусів тепла, а на півночі, заході і в центрі від 1 до 3 градусів морозу. Крім того, в цей день пройдуть короткочасні дощі по всій території України.

Тепло, за прогнозами синоптиків, в країну повернеться 2-3 квітня. А з 16-17 квітня очікується справжня весняна спека 20+.

Читайте також

Бластери проти "Цирконів": яка зброя краща за "Патріоти"

Зброя майбутнього у вигляді лазерів для України важлива, але зараз доведеться використати нинішню ППО

Українці, беріть зброю вже, бо як Росія прийде у ваш дім, буде пізно - командир батальйону "Ахіллес"

Командир батальйону Ахіллес розповів про ситуацію під Бахмутом та зробив важливе звернення до українців

"СВО" закінчилася: яку "повноцінну" війну задумав Путін проти України

У Кремлі сподіваються набрати ще 300 тисяч людей для нового наступу