RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Безпросвітне Пуккі України

Українська футбольна збірна вселяє побоювання перед чемпіонатом Європи

Українська футбольна збірна вселяє побоювання перед чемпіонатом Європи

Збірна України розчарувала уболівальників, добившись лише нічиєї з командою Фінляндії в матчі 2-го туру відбіркового турніру чемпіонату світу 2022 року. "Апостроф" аналізує старт збірної України у відборі ЧС-2022.

Українці здорово почали відбір, зіграв в гостях внічию з чинним чемпіоном світу збірною Франції (1:1). Після такого успіху українські фанати мали право чекати від національної команди впевненої перемоги над фінами. Втім, реальність виявилася іншою. Українці, хоч і завдали в два рази більше ударів по воротах, по грі абсолютно не виглядали сильніше більш скромного суперника. Насилу відкривши рахунок, українці потім просто кинули грати, влаштувавши прохідний двір біля своїх воріт. Пенальті, забитий нам фіном Теему Пуккі після помилки Миколенко, зовсім не був випадковим, він став закономірним підсумком провалу української збірної в кінцівці. Таким чином, успіх у Франції нівелювався домашньої втратою очок.

Відеоогляд матчу Франція - Україна.

Проте головний тренер збірної України Андрій Шевченко назвав матч з Фінляндією "відмінним".

"Ми зіграли відмінний матч. Знали, що ця команда буде захищатися всі 90 хвилин, вона це і робила. Знали, що суперник буде використовувати свої сильні якості - довгі передачі. Знали, що будуть бігти в зони і намагатися забити м'яч зі стандартів. 85 хвилин ми контролювали гру, забили хороший м'яч, а потім пішла серія помилок, яка привела до такого образливого голу. Шкода, але це буде нам уроком на майбутнє. Кінцівку дуже погано провели", - сказав Шевченко після матчу.

Відеоогляд матчу Україна - Фінляндія.

Не можна сказати, що невдача українців в матчі з фінами є випадковістю. В останніх дев'яти матчах збірна України здобула лише дві перемоги, двічі зіграла внічию і зазнала п'ять поразок. Якість гри української збірної вселяє серйозні побоювання перед чемпіонатом Європи, який відбудеться цього літа. Особливо погані справи в атаці, де рідко забиває Яремчук і непереконливо грає Мораес. Але ж на Євро-2020 (1) нам грати з Нідерландами, Австрією і Північної Македонією. Жодна з цих команд очки просто так не віддасть, тому тренерському штабу Шевченко варто всерйоз задуматися про якість гри збірної. Більш того, є побоювання перед найближчим матчем з Казахстаном, який відбудеться вже 31 березня.

Турнірна таблиця групи D у відборі на ЧС-2022

Календар матчів збірної України у 2021 році

Читайте також

Арсенал - Челсі - 5:0 "червоний" рекорд у лондонському дербі

Арсенал та Челсі влаштували фантастичне видовище у матчі чемпіонату Англії

Реал - Барселона - 3:2 матч-трилер у Ель-Класіко

В Ель-Класіко Реал обіграв Барселону, двічі програючи по ходу матчу

Манчестер Сіті - Челсі - 1:0 Мудрик і Ко програли битву за єврокубки

Манчестер Сіті у дуже важкому матчі обіграв Челсі та вийшов у фінал Кубка Англії