RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

Всі новини

Не може спати вночі: з'явилися тривожні дані про стан побитої в поїзді телеведучої

З'явилися нові відомості про здоров'я телеведучої Анастасії Лугової, яку чоловік побив і намагався згвалтувати в поїзді при її дитині.

Про це пише сама Анастасія на своїй сторінці в Instagram.

Дівчина розповідає, що у неї дуже болить її щелепа, їй постійно колють знеболювальне, після нього стає легше, але потім біль повертається ще більшою мірою.

Фото: Скріншот з Instagram

Також у неї дуже болить вухо, адже нападник зірвав у неї сережки і плюс до цього - воно у неї зламано. Сьогодні дівчина збирається йти на прийом до лора. Вона показує фото свого вуха і каже, що якщо раніше воно було синім, то сьогодні вже зелено-бордове. При цьому постраждала підкреслює ще раз, що воно у неї дуже болить і вона не може спати на боці, хоча дуже так звикла.

Фото: Скріншот з Instagram

Крім цього, дівчина не може спати. Не тільки через сильний біль, але і через страх. Анастасія постійно боїться і переживає за себе, за свою сім'ю, близьких і за те, що ман'якові, який на неї напав, дадуть менший термін або взагалі випустять.

Цієї ночі вона майже не спала, так як слухала кожен звук і злякалася чоловічого голосу за стіною - виявився голос іншого пацієнта.

Фото: Скріншот з Instagram

Як писав "Апостроф", Анастасія Лугова, на яку в поїзді "Маріуполь-Київ" побив і намагався згвалтувати чоловік, розповіла, що провідники поїзда навмисно не викликали поліцію і пропонували їй гроші, щоб вона не зверталася в поліцію.