RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Уран увійшов в ретроградну фазу - що чекати знакам Зодіаку до січня 2021 року

З 16 серпня 2020 року по 10 січня 2021 року Уран знаходиться в фазі ретроградного руху в знаку Тельця.

Про це повідомляє астролог Марина Скаді на своєму YouTube-каналі.

Цей період можна використовувати для довгоочікуваних і значних змін в житті. Енергія Урана впливає на світову політику і цикли. Велике значення має колективна діяльність, взаємодія з однодумцями.

Але також ретроградний рух матиме вплив на кожну людину, народжену під певним знаком Зодіаку:

Овен

Цей період для вас не буде простим. Але як тільки він закінчиться - чекайте приємних змін. Поки слід направити свою енергію на відкладені і незакінчені справи. Ймовірно, що вам доведеться з деякими ситуаціями миритися. Але постарайтеся не упустити шанс для нових відкриттів і звершень.

Телець

Уран здійснює рухи в знаку Тельця. Тому для вас можливі нові відкриття, коли ви впізнаєте себе з іншого боку. Ваша внутрішня сила дозволить кардинально змінити життя. Але не розслабляйтеся, вам доведеться гарненько попрацювати.

Близнюки

Ви зможете стати частиною колективу і донести до великої кількості людей свою точку зору. Ви відчуєте свободу.

У цей період Близнюки можуть стати перед вибором - жити в місті чи в сільській місцевості.

Рак

До початку наступного року ви зможете отримати визнання або положення лідера. Ви отримаєте шанс побачити свій прогрес, а також можливість все змінити. Серед інших можливостей: шанс знайти друзів, вступити в групи, зайняти більш сприятливе або престижне становище - або за допомогою друзів, або у зв'язку з ними.

Лев

Всі неприємності і перешкоди не дарма - вони навчать вас багато чому, зможете їх подолати. Не збивайтеся зі шляху і йдіть до своєї мети, навіть, якщо часом це буде складно. Вам треба підготуватися до боротьби за свою лідерську позицію.

Діва

Приділіть в цей період увагу своєму розвитку, якщо у вас є мета. Також вас можуть очікувати приємні несподіванки.

Терези

Вас можуть чекати розставання або зміни. Ви можете збунтуватися і почати рухатися в іншому напрямку.

Скорпіон

Ваш душевний стан зможе підштовхнути до різних дій. Це допоможе переосмислити ситуацію і подивитися на все з іншого ракурсу. Можливо, ви підете зовсім іншим шляхом.

Стрілець

У вас є шанс проявити свій творчий потенціал або стати формальним лідером. Стрільці отримають нові можливості, якщо будуть проявляти активність і будуть знаходиться в колі однодумців.

Козеріг

Горизонт розшириться, і перед Козерогом відкриється нове життя, до якого він прагнув від щирого серця. Долайте перешкоди і ви зможете наблизитися до мрії.

Особливо сприятливим буде цей період для діяльності, яка в основі має що-небудь незвичайне і ексцентричне. Деякі представники цього знаку зможуть добитися уваги і визнання.

Водолій

Даний період принесе вам серйозні зміни в житті. Знаменується період важливою реорганізацєю ваших справ, інтересів, сфери самореалізації. Також, можливі розставання, розлуки, розлучення і розриви дружніх відносин.

Якщо ви зможете бути сильним, то встоїте перед неприємностями.

Риби

Для вас цей період виявиться тривалим і важливим. Може принести неординарні події, сприяє дослідженням, пошуку оригінальних рішень, впровадження унікальних технологій і методів у вибраній вами галузі.

Ви знаходите велику свободу дій. Зустрічі з новими людьми, натхненна праця, перспективи, що раптово відкрилися, сприяють успіху.

Як повідомляв "Апостроф", в середині літа Bсесвіт приготував зодіакальним представникам не найпростіший вибір. Деяким знакам доведеться прийняти дуже важливе рішення у своєму житті.