RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Як і де знакам Зодіаку зустрічати рік Бика: поради астролога для всіх на новорічну ніч

У Новорічну ніч представникам деяких знаків Зодіаку потрібно сходити на вечірку, нові знайомства будуть дуже позитивними і сприятливими.

Таким гороскопом астролог Олексій Фандєєв поділився на сайті VM.

Овен

Зірки рекомендують представникам цього знаку йти на вечірку, щоб знайомитися з новими людьми. В жодному разі не слід сидіти вдома.

Телець

Представникам цього знака бажано приєднатися до Овнів і разом піти на вечірку. Астролог радить перестати думати про гроші і просто розслабитися.

Близнюки

Також розслабитися в новорічну ніч зірки рекомендують Близнюкам, незалежно від місця святкування.

Рак

Представникам цього знака бажано зустріти Новий рік у колі сім'ї. Одиноким Ракам варто разом з Овном і Тельцем відправитися на пошуки другої половинки на вечірку.

Лев

Представникам цього знака варто загадати найпотаємніше бажання - всі мрії в святкову ніч повинні збутися.

Діва

Представникам цього знака варто зробити паузу і відпочити, задумати щось велике. Не слід метушитися, краще насолодитися тишею і спокоєм.

Терези

Представникам цього знака необхідно провести свято з близькими людьми. При цьому їм не варто заздрити оточуючим.

Скорпіон

На пошуки пригод в новорічну ніч зірки радять податися представникам цього знаку. Вони цілком можуть приєднатися до Овна і Тельця на вечірці.

Стрілець

У новорічну ніч представникам цього знака варто відправитися в екзотичні країни, хоча б включивши телеканал для мандрівників.

Козеріг

Представникам цього знака варто замовити смачну їжу в шикарному ресторані, купити собі дороге шампанське, а також покликати близьких.

Водолій

Представникам цього знака необхідний шопінг, щоб в новорічну ніч бути на висоті: дорогі парфуми і чарівний образ залишать незабутнє враження на цілий рік.

Риби

Зірки радять представникам цього знака зібрати в новорічну ніч біля себе всіх, хто залишився з ними поруч.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи прогнозують для представників деяких знаків Зодіаку необхідність напружити всі сили в 2021 році для досягнення успіху.